Phyto Sapiens

Date de contact:
S.C. PHYTO – SAPIENS S.R.L.
Sediul: Str. Valul lui Traian Nr. 35, Cartier Medeea, 900147 Constanța, România
Cod Fiscal: RO 25675119
Registrul Comerțului: J13/1446/2009
Telefon: 0356 426 082, 0731 290 878

 

1. Crearea unui cont și/sau trimiterea unei comenzi în www.phyto-sapiens.ro, reprezintă acceptul pentru "Termeni și condiții de utilizare", acest fapt are valoare contractuală între părți iar datele furnizate sunt folosite exclusiv pentru generarea facturii și livrarea coletului.

 

2. Prin adăugarea produselor în coșul de cumpărături și trimiterea comenzii, vă exprimați acordul de a cumpăra și obligația de a face plata. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face în scopul încheierii și executării contractului. Detalii despre politica de confidențialitate.

 

3. Serviciile oferite de www.phyto-sapiens.ro se adresează doar clienților din România.

 

4. Metoda de livrare a produselor este prin colet și se trimit cu Fan Courier.

 

5. Prețurile pentru produse sunt afișate în LEI și includ TVA.

 

6. Plata pentru produse se face ramburs (la primirea coletului).

 

7. Comenzile care nu sunt expediate se pot anula, trimițând un e-mail cu această cerere, sau sunând la unul dintre numerele noastre de telefon.

 

8. Conform legislației în vigoare, clientul poate returna produsele în termen de 14 zile. Se acceptă doar produsele în ambalajul original nedesfăcut și nedeteriorat. Cheltuielile de expediție cauzate de retur sunt suportate de client conform legislației. Clientul va primi banii pe produsele returnate prin transfer bancar în termen de maximum 14 zile de la primirea de către noi a produselor returnate.

 

9. Clientul are obligația de a trece adresa de livrare corectă și de a ridica coletul expediat de catre noi. În cazul în care clientul nu ridică coletul comandat din culpa sa, nu ne asumăm raspunderea și ne rezervam dreptul de a solicita plata în avans pentru a trimite viitoare colete acelui client.
Noi ne asumăm răspunderea pentru expediții doar până la preluarea coletului de către firma de curierat.

 

10. Produsele comercializate pe site sunt avizate conform legislației române în vigoare.

 

11. Comenzile efectuate online sunt confirmate doar prin e-mail, în acest sens, clientul are obligația să furnizeze o adresă de e-mail validă.

 

12. Orice divergență posibilă se va rezolva pe cale amiabilă, prin acordul părților, iar dacă părțile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva prin mediere, și dacă nici atunci nu s-a ajuns la un consens, în instanță conform legilor în vigoare.