Phyto Sapiens

Prezentare generală

În baza legii Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu caracter personal, "General Data Protection Regulation" (GDPR), care își produce efectele din 25 Mai 2018, PHYTO-SAPIENS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Vă solicităm să furnizați doar datele strict necesare pentru a prelua și trimite o comandă către dumneavoastră și pentru înregistrarea unui cont de client.

 

Date personale

Solicităm, de fiecare dată, doar minimul de date personale necesar pentru indeplinirea obligațiilor legale privind facturarea produselor comandate: nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon și adresa.

Conform art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR este nevoie să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul încheierii și executării contractului.

 

Măsuri privind siguranța datelor personale

Respectăm proceduri de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dvs. personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale.

Datele pe care ni le furnizați sunt transmise și protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer).
SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Aceste măsuri asigură un nivel adecvat de securitate în raport cu riscurile inerente prelucrarii datelor cu caracter personal ce trebuie protejate. Datele dumneavoastră personale, deținute în siguranță, vor fi accesibile doar personalulului autorizat PHYTO-SAPIENS.

 

Drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate

- dreptul la informare și acces;
- dreptul de intervenție asupra datelor;
- dreptul la rectificare;
- dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat");
- dreptul la restricționarea prelucrarii;
- dreptul la portabilitatea datelor;
- dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere ANSPDCP - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@phyto-sapiens.ro