Phyto Sapiens

Ziua 1 - Ziua 2 - Ziua 3 - Ziua 4 - Ziua 5 - Alternativ (prânz)

A cincea zi

Mic dejun:
Compot de nectarine cu prune

•  100 g nectarine
•  120 g prune
•  50 ml suc de mere
•  1 priza scortisoara.

Se spala fructele, se scot sâmburii si se taie în bucatele mici. împreuna cu sucul de mere si cu scortisoara se fierb circa 5-7 minute.

 

Prânz:
Legume mexicane

•  125 g rosii cherry
•  1 ceasca boabe de porumb
•  1 paprica rosu
•  1 paprica verde
•  1 ceapa rosie
•  20 g bulion
•  1 catel de usturoi
•  1 ardei iute mic
•  2 linguri ulei
•  piper alb, sare, paprica
•  verdeata proaspata
•  3-4 cartofi

 

Rosiile, paprica si ardeiul iute se spala si se taie marunt, se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete. Se fierb cartofii. Legumele se calesc în ulei, se adauga mirodeniile dupa gust si se asezoneaza cu verdeata proaspata.

 

Cina:
Minestrone

•  1 paprica
•  1 catel de usturoi
•  100 g praz
•  1 ceapa
•  150 g broccoli
•  2 cartofi
•  250 ml suc de rosii
•  2 linguri de ulei piper alb

•  busuioc

 

Se spala legumele si se taie marunt. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si împreuna cu prazul se calesc în ulei. Se adauga legumele si se înnabusesc cu sucul de rosii. Se adauga mirodeniile dupa gust si se garniseste cu busuiocul taiat marunt.