Phyto Sapiens
„Nimeni nu poate depăşi o problemă de sănătate dacă foloseşte acelaşi
clişeu de gândire care a declanşat afecţiunea" (Thomas Edison)
Programul D-nei Conf. Simona Bostan: 22.10 - 24.10.17 - Timișoara, 25.10 - 29.10.17 - Oradea, 31.10 - 05.11.17 - Constanța
Magazin online - Aici puteti comanda !
EN   DE  
Salus
Informații utile
Apariții media
Colaboratori
» Rețete mic dejun / prânz / cină

Mic dejun - Prânz - Cină

Retete mic dejun


Varianta 1 - 275 kcal:

•  150 g iaurt (1,5% grasimi)
•  125 g struguri
•  3 linguri cereale bio Hensel


Varianta 2 - 220 kcal:

•  5 linguri cereale bio Hensel
•  1 lingurita miere
•  1 lingura lapte
•  4 linguri iaurt (1,5% grasimi)
•  100 g fructe asortate
    (mar, kiwi, portocale)


Varianta 3 - 239 kcal:

•  1 felie pâine graham
•  1 lingurita unt
•  50 g brânza taraneasca
• câteva bucati de castravete proaspat sau kiwi


Varianta 4 - 289kcal:

•  150 g iaurt (1,5% grasimi)
•  4 prune uscate
•  3 linguri cereale bio Hensel


Varianta 5 - 262 kcal:

•  1 grapefruit
•  1 lingurita miere
•  3 linguri cereale bio Hensel
•  1 cana lapte proaspat


Varianta 6 - 259 kcal:

•  1 felie pâine intermediara
•  1 lingurita unt
•  100 g brânza dulce
•  1 lingurita ulei de masline
•  2 linguri lapte proaspat
•  2 fire de ceapa verde tocata
•  1 praf de sare
•  se unge felia de pâine cu unt; brânza se amesteca cu uleiul si laptele pâna se omogenizeaza; se sareaza si se asezoneaza cu ceapa.


* între micul dejun si masa de prânz se pot consuma
150 g fructe proaspete (mere, pere, portocale).


 

Schoenenberger
Recomandări
Vizitatori
» Vizite azi (18-10-2017): 23
» Vizite ieri: 32
» Luna aceasta: 634
» Luna trecută: 864
» Anul acesta: 13334
» Anul trecut: 16484
» Total vizite: 94193
De la data: 25 Octombrie 2009
Statistici după țări